Xl Softshell Brunotti Brunotti Softshell Joos Navy Brunotti Navy Joos Softshell Joos Brunotti Xl Joos Xl Navy Softshell Navy qtgCxwtS
Blauw Streep Killtec 48 Zomerjas Solena Dames Maat CtwUBqHw
Wandelschoen Maat Ervik Grijs Softshell Travelin 46 Super Lichtgewicht

Nanotechnologie

Elite Cleaning Services
43 Veterbooties Larchmont Maat Cognac Timberland WqIawvnxq
Nanotechnologie is een verzamelnaam. Nano komt van het Griekse woord ‘vavos’, wat dwerg betekent. Nano gaat namelijk over schaalniveau – het is de allerkleinste manipuleerbare schaal. Het verwijst naar toepassingen en technieken die werken op een schaal van 1 tot 100 nanometer. Wordt materie teruggebracht tot deze schaal, dan kunnen zich bijzondere eigenschappen voordoen. Op dat niveau zijn wetenschappers inmiddels in staat materialen te ontwerpen, te produceren en te manipuleren. Wij gebruiken voor onze nanocoatings en impregneermiddelen de techniek om geselecteerde siliciumoxide/zandkristallen 1 miljoen keer te verkleinen. De zandkristallen/siliciumoxide worden op verbindingsniveau uit elkaar gehaald en krijgen specifieke hechtingseigenschappen mee, waardoor het onmogelijk wordt dat vocht en verontreiniging zich nog kan hechten aan het gecoate materiaal.
De coating of impregneerlaag is duurzaam en bewezen effectief.

Meestal worden er producten gebruikt, waar Teflon (van de anti-aanbaklaag), wax of ander olie-achtige substanties in verwerkt zijn. Dit zijn geheel andere producten, die volgens ons weinig te maken hebben met het gebruik van nano-elementen die specifieke eigenschappen bieden aan een product. Elite Services is dealer Zuid-Holland, Noord-Holland en Zeeland van Vavos Biologische Nano Coatings en gebruikt nanotechnologie om zeer duurzame bescherming te bieden aan het materiaal wat gecoat wordt zoals auto's, boten, motoren, badkamers en gebouwen. Wilt u meer weten over de ongekende mogelijkheden van onze Nano Coatings neem gerust contact met ons op.
Martens 10111001 Maat 1925 Dr Zwart Eu 40 Trekkinglaarzen Unisex 5400 fdpTtqp
Lichtgewicht Super Ervik Maat Grijs Wandelschoen Softshell Travelin 46
Travelin Super Ervik Wandelschoen Lichtgewicht Grijs Maat 46 Softshell
06 - 1742 14 55 (van 8:30 - 18:00 uur) Softshell Ervik Grijs Super 46 Maat Wandelschoen Lichtgewicht Travelin
Adidas Advantage 3 Sneakers Cf 2 Zwart Mannen Maat wit 44 TZqT5rw